23-nov-2018 Referat af B-møde

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE

OMRÅDETS OG FORENINGENS UDVIKLING

REFERAT

23-NOVEMBER-2018     |     BESTYRELSESMØDE

 

DAGSORDEN

 

  1. Godkendelse af referat
  2. Gensidig orientering
  3. Økonomi
  4. Hjemmesiden
  5. GuldvangsPosten
  6. Besøget 25. november fra styregruppen
  7. Godkendelse af velkomstfolder, vedtægter og deklarationer
  8. Vandudvalget
  9. Veje, stier og legepladser
  10. Eventuelt

 

 

Mødet blev afholdt hos Egon Ølgod i Lønne.

 

1.  GODKENDELSE AF REFERAT

Referatet fra sidst blev godkendt.

 

2.  GENSIDIG ORIENTERING

Christian fortalte, at der har været nogle henvendelser om generende træer i skel. Her er Egon efterfølgende rykket ud med motorsaven, så problemerne kunne blive løst. Det drejede sig om et par steder ved Kirkeflod og et sted på Højsvej.

 

Allan har haft besøg af Conny Toftdahl for at få afklaret ting omkring den kommende ”velkomstfolder”. Folderen planlægger vi skal være klar, så den kan udleveres til husejerne i foråret.

 

Magnus præsenterede os for en ny computer, den havde han fået til opgave at købe til opbevaring af blandt andet medlemsoplysninger. Efter vores bedste overbevisning, vil det ikke være forsvarligt fortsat at have den slags oplysninger liggende på private computere efter indførelsen af den nye persondatalov. Det vil naturligvis i fremtiden også være nemmere at overdrage opgaven med medlemsregistreringer til kommende bestyrelsesmedlemmer.

 

3.  ØKONOMI

Kasserer Magnus Andersen gennemgik regnskabet. Her fremgik det, at vi af forskellige årsager ikke nåede at få brugt de budgetterede penge til bl.a. reparation af Jeppesvej. Det satser vi så på vil ske i det kommende regnskabsår, det vil i hvert fald ikke være en helt overflødig luksus.

 

4.  HJEMMESIDEN

Allan Nielsen fortalte om opgaven med den ny hjemmeside. Det er efter Allans opfattelse rettidig service over for vore medlemmer, at de nu kan gå på hjemmesiden direkte fra deres mobiltelefoner. Processen med skiftet til den nye hjemmeside, har dog givet anledning til nogle misforståelser, da bestyrelsesmedlemmer først skulle have oprettet adgangskoder, inden de kunne lægge dagsaktuelle nyheder ind på hjemmesiden. Det skulle efter referentens opfattelse nu være på vej til at blive løst.

 

5.  GULDVANGSPOSTEN

Om GuldvangsPosten er der kun her at berette, at den vil udkomme inden jul.

 

6. BESØGET 25. NOVEMBER FRA STYREGRUPPEN

Søndag den 25. november vil formand Chr. Møller og Allan Nielsen tage imod styregruppen FSVK. En sådan bogstavkombination kræver en nærmere forklaring, det skulle betyde ”Fællesudvalg for Sommerhuse i Varde Kommune”, så enkelt er det.

 

Dette udvalg har ytret ønske om at se nærmere på, hvordan vi løser opgaver i Guldvangen, det tager vi som et skulderklap.

Vi vil gerne præsentere ovennævnte udvalg for vores legepladser, vandstrategi og diskutere fremtidig adgang til skov og strand, i form af gå- og cykelstier.

 

Der er også, ikke mindst med den tørre sommer i frisk erindring, basis for at tale om beredskab ved brand.

 

Der er en bred udtrykt fornemmelse af, at kommunen tænker strategier i retning af gæster i sommerhusene og har mangel på fokus på ejerne, der jo for flertallets vedkommende ikke er bosat i kommunen.

 

7. GODKENDELSE AF VELKOMSTFOLDER, VEDTÆGTER OG DEKLARATIONER

Der er blevet redigeret på velkomstfolderen. Allan påtager sig at holde kontakt med Conny Toftdahl omkring det nye hæfte, hvor der skal informeres om vedtægter, deklarationer og andre ting, der er rare at vide som husejer i Guldvangen.

 

Vi havde ved mødet debat om formuleringer i vedtægterne men besluttede, at det var fint at bevare det fremlagte materiale. Folderen forventes at blive klar således at den kan udleveres til generalforsamlingen 2019.

 

8.  VANDUDVALGET

Som formand for vandudvalget orienterede Allan om aktiviteter siden sidst. Det har været en stor opgave, at få koordineret spulingsbehov overfor kommunen.

 

Vi har delegeret opgaven med at gennemgå alle brøndene ud til medlemmer af vandudvalget. Det betyder, at vi rent fysisk er rundt og vurdere brøndene en gang om året. Tilstanden bliver vurderet og indrapporteret til formanden.

 

Claus Boe fra Kirkeflod har udført et stort stykke arbejde med at registrere grøfterne i området og få dem tegnet ind på et kort.

 

9.  VEJE, STIER OG LEGEPLADSER

Det lykkedes som tidligere nævnt ikke at få Jeppesvej renoveret i 2018, men det er ikke glemt, meddeler Egon.

 

Stierne trænger også nogle steder til beskæring, det ville være dejligt, om vi kunne beskære og flise på stierne, så grenene ikke skal slæbes ud til vejene. Egon vil arbejde på at få dette sat i værk.

 

10.  EVENTUELT

Næste bestyrelsesmøde den 15. februar 2019.   

 

 

 

 

GRUNDEJERFORENINGEN GULDVANGEN

 

CVR NR. 33798423