01-sep-2017 Referat af B-møde

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE

OMRÅDETS OG FORENINGENS UDVIKLING

REFERAT

01-SEPTEMBER-2017     |     BESTYRELSESMØDE


DAGSORDEN


  1. Velkomst
  2. Referat af seneste møde
  3. Gensidig orientering
  4. Legepladserne
  5. Veje & stier
  6. Økonomi mm.
  7. Hjemmesiden
  8. GuldvangsPosten
  9. Vandudvalget
  10. Eventuelt



1.  VELKOMST

Mødet blev afholdt i Houstrup hos Chr. Møller, han kunne byde velkommen til en fuldtallig bestyrelse.


2.   REFERAT AF SENESTE MØDE

Referatet fra sidste møde blev debatteret, der var ingen indsigelser.


3.   GENSIDIG ORIENTERING

I referatet fra sidste møde er nævnt, at der er modtaget en indsigelse mod korrektheden af referatet fra generalforsamlingen. Vi mener dog, at denne indsigelse er irrelevant, da referatet er underskrevet og godkendt af forsamlingens dirigent.


Formanden fortalte, at der igen er forsvundet ting på Hans Hansensvej.


Fra Guldvangen 36 er der klage over, at der bliver kørt for stærkt på vore veje. De spørger, om det ikke vil hjælpe, at sætte større skilte op. Fra bestyrelsen vil vi gerne henstille til bilisterne: ”Sænk farten”.


Forsøget med ”Flextømning” er afsluttet. Det vil nu blive evalueret og resultatet vil kunne ses på Din Forsynings hjemmeside ved årsskiftet.


Fra Kirkeflod 116 lyder der en klage over, at der er lagt grene ind på deres matrikel. Det er naturligvis ikke i orden, men Egon mener, at der måske er tale om ukendskab til, hvor skellene er.


Apropos grene, så vil der igen i foråret 2018 fra Din Forsynings side blive arrangeret grenindsamling. Din Forsyning har tilkendegivet, at det er et forsøg, hvor de forventer noget større tilslutning end sidst. For at bevare det gode tilbud, skal der fra bestyrelsens side lyde en opfordring til at benytte sig af ordningen. Der vil på hjemmesiden blive orienteret om tidspunkter.


4.   LEGEPLADSERNE

Efter at legepladsen på Jeppesvej, blev omtalt på generalforsamlingen, besluttede bestyrelsen at investere i nyt udstyr, til glæde for forhåbentlig mange.


Egon og Anders blev sendt i byen for at købe nye legeredskaber og det vil blive opstillet i slutningen af september. Vi piller det nedslidte tårn og balancebommene ned og det erstattes af en flersidet vippe og en svævebane. Dermed forestiller vi os, at aktiviteterne vil fremstå mere samlet. Vi forestiller os også, at vi i det kommende regnskabsår får plads i budgettet til et par nye borde/bænkesæt.


5.  VEJE & STIER

Det er trukket lidt ud med slæbning af vejene, men her den 1. september skete der endelig noget.


Vi taler om, at få et tilbud på udbedring af asfalten på Jeppesvej. Egon lover at tage hånd om det.


Fremkommeligheden på stierne er nogle steder generet af lavt hængende grene. Vi opfordrer til at kontakte bestyrelsen om, hvor dette er tilfældet, så har vi en chance for at vurdere, hvor stort et behov der er for indgriben.


6.   ØKONOMI MM.

Magnus oplyser, at regnskabet ser godt ud. Der vil blive brugt et sted mellem 60 og 70 tusinde kroner på legepladsen. Dette er en overskridelse af budgettet, men den forestående renovering af området får ros og har fuld opbakning fra den øvrige bestyrelse.


Magnus har undersøgt muligheden for at lade kommunen overtage opkrævning af kontingent. Det vil dog være en væsentlig dyrere ordning, hvor kassereren nemt kan miste overblik. Kommunens ordning indbefatter ikke en rykkerprocedure. Ved manglende betaling af kontingent vil opkrævningen blot blive sendt tilbage til kassereren.


Magnus ville vide, hvordan revisionen af regnskabet fremover skal foretages, da der jo ved generalforsamlingen var blevet stillet kritiske spørgsmål til dette. Bestyrelsen er enige om at fortsætte som hidtil, da der er fuld tillid til både kasserer og revisorer.


Der er i årets løb kommet 19 nye medlemmer af grundejerforeningen. Formanden har besøgt et par stykker og ønsker at besøge flere, da han føler, at der bliver taget positivt imod besøgene.


7.   HJEMMESIDEN

Der var ikke noget under dette punkt.


8.   GULDVANGSPOSTEN

Der er fra bestyrelsen stor tilfredshed med vores fælles blad ”Guldvangsposten”.


Allan udtrykte begejstring for samarbejdet med Conny Toftdahl om bladets opsætning. Det næste nummer vil foreligge i november/december. Ovenstående referat vil dog kunne læses på hjemmesiden langt tidligere.


9.   VANDUDVALGET

Allan oplyste fra vandudvalge,t at der bliver holdt møde 3. september.


Efter mødet har vi planlagt at tage ud i terrænet og skifte de gamle brønddæksler af cement ud med nye af et lettere materiale. Alle brøndene i området har et nummer på kortene. Det er besluttet at nummeret, af hensyn til entreprenører og andre med ærinde, skal være markeret ved brøndene. Derfor bliver der banket markeringspæle ned med det pågældende nummer. I denne omgang drejer det sig om 25 brønde.


Vandudvalget skønner, at vi erfaringsmæssigt i forhold til grundvandssænkningen er på et langt bedre niveau, end da vi startede for to år siden.


I øjeblikket, har vi på trods af en våd sommer, ikke kendskab til aktuelle problemer.


10.  EVENTUELT

Næste møde blev fastsat til kl. 17.00, 24. november i Skodborg.   

 

GRUNDEJERFORENINGEN GULDVANGEN


CVR NR. 33798423