Praktiske Links

PRAKTISKE LINKS

 

BYFORTÆLLINGER FRA NØRRE NEBEL

"Nørre Nebel ligger så naturskønt, som man kan tænke sig i det vestjyske. Lige sydvest for byen ligger Blåbjerg Plantage med stier til både gåture, løb og mountainbike. Fortsætter du lidt videre mod vest rammer du de brede hvide sandstrande, som lokker med bølgeskvulp og badevand. Mod syd ligger naturperlen Filsø, mens Ringkøbing Fjord venter mod nord". Sådan indleder Varde Kommune  sin beskrivelse af byen i rækken af byfortællinger - se video og mere om byen nedenfor.   

FORTÆLLINGER OG GUIDEDE TURE FOR BØRN OG VOKSNE I NATUREN

Naturpark Vesterhavet rummer et hav af fortællinger om natur og kulturhistorie. Om livet ved Vestkysten, om bunkeranlæg og tyske flygtninge, om krondyr, fugletræk og den genskabte Filsø - og alle forællinger bliver fortalt ude i naturen.

HVORDAN HÅNDTERER MAN ET HUGORMEBID?

Selvom det kan være skræmmende at blive bidt af en hugorm, er det vigtigt at bevare roen og at bevæge sig så lidt som muligt. De færreste får symptomer, der kræver behandling. Hos enkelte kan giftvirkningen dog være alvorlig. Alle bør undersøges af læge efter et hugormebid.

NNHH - NØRRE NEBEL HÅNDVÆRKS- & HANDELSSTANDSFORENING

Se nyheder i "Newl" og hvilke aktiviteter der er planlagt i byen.

FERIE I DET VESTLIGE DANMARK

I det vestligste hjørne af Danmark er livet herligt. Fra Skallingen til Nymindegab bruser bølgerne fra Vesterhavet året rundt. De skønne vesterhavsstrande er nogle af de bedste i Nordeuropa og indbyder til strandaktiviteter af enhver slags. Landskabet bag strandbredden fremstår som en sublim mosaik af klitter, plantager, heder, enge og naturperlen Filsø. 

KLINTING VANDVÆRK

Driftsstatus og aktuelle meddelelser.

NORLYS

Internet, TV & steaming, el, opladning, naturgas.

GOOGLE MAPS

Se grundejerforeningen Guldvangens område gennem satelittens linse.

BREV TIL VARDE KOMMUNE 

I november 2015 sendte grundejerforeningen en skrivelse til Varde Kommune omkring følgende:

"Cykelstier i Lønne - Houstrup ferieområde".

 

BREV TIL MILJØ- OG NATURKLAGENÆVNET

I november 2015 sendte grundejerforeningen en skrivelse til Miljø- og Naturklagenævnet med følgende emne:

"Varde Kommune er forpligtet til den løbende vedligeholdelse af alle de åbne vandløb og rørledningerne i vore grundejerforeningers områder".


 

GRUNDEJERFORENINGEN GULDVANGEN


CVR NR. 33798423